Toegangscontrole

Met toegangscontrole kunt u uw toegang tot uw privé- of uw bedrijfsterrein controleren. U vergroot hiermee de veiligheid en voorkomt inbraken en vandalisme. Omdat sommige vormen van toegangscontrole inbrekers ook afschrikt. Er zijn diverse vormen van toegangscontrole mogelijk. Voor de meesten heeft u zelfs geen sleutels meer nodig. Met de moderne technieken van deze tijd beveiligd u uw terrein zodat u controle kunt houden over de identiteit van uw klanten en bezoekers. Met toegangscontrole weet u precies wie er wanneer naar binnen gaat of is geweest. U kunt zelf bepalen van hoe laat tot hoe laat uw terrein mag worden betreden.

Toegangscontrole kent vele mogelijkheden. De basis van elk systeem is dat een toegangsdeur, poort of hek op afstand bediend kan worden. Al deze mogelijkheden van toegangscontrole zorgen ervoor dat de veiligheid binnen uw bedrijf enorm wordt vergroot!

 

toegangscontrole intercom

Greep uit ons aanbod

Intercom systeem

Het gemak van een intercom systeem. Geen werkzaamheden meer onderbreken om naar uw deur of poort te gaan. Met 1 druk op de knop regelt u zelf de toegang! Een intercom systeem zorgt ervoor dat u deuren, poorten, slagbomen kortom elke vorm van entree kunt bedienen. Intercom systemen zijn ook leverbaar met camera zo hoort u niet alleen wie er voor uw ingang staat maar ziet u gelijk wie het is. 

Afstandsbediening

Geniet van het gemak om uw poort, garagedeur of slagboom te openen door middel van een handzender. Vanuit overal te bedienen. Wij leveren uiteenlopende soorten handzenders om uw poort of deur te bedienen.

Codeklavier

Een codeklavier is een eenvoudige en veilige manier om uw deuren en poorten te vergrendelen. Bovendien heeft u ook geen sleutel meer nodig. Het enige wat u hoeft te doen is een code in te geven en de poort gaat open. 

Vraag nu uw offerte aan!

Voor de vele mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact opnemen voor een offerte of een ander willekeurige vraag!

Copyright 2021 - Uw veiligheid is onze zorg!