Slagbomen

Slagbomen dragen bij aan de veiligheid van uw bedrijf omdat u zelf kunt controleren wie er toegang krijgt. Omdat u niet wilt dat er ongewenste gasten op uw camping komen. Of dat zomaar iedereen kantoorgebouwen of u pand kunnen betreden. Dat is waarom slagbomen vaak worden geplaatst op dit soort locaties, omdat er voor het plaatsen van een minimale ruimte nodig. De slagboom is vaak een ideale oplossing voor locaties waar een snelle gecontroleerde toegang vereist is. Ze zijn veilig en duurzaam.

Elektrisch of handbediend?

U heeft de keus uit automatische of handbediende slagbomen. Een automatische slagboom opent en sluit met behulp van een motor. De slagboom kan bediend worden met een afstandsbediening, smartphone of kentekenherkenning. De aandrijving van een slagboom kent vaak een laag energieverbruik en levert toch voldoende kracht.

Handbediende slagbomen worden meestal geplaatst bij kleine terreinen of kleine ingangen waardoor weinig mensen komen.

Bolat Technieken helpt u graag bij deze keuze, zodat u een vorm van beveiliging krijgt die past bij uw situatie.

slagbomen

Product mogelijkheden

Automatische slagbomen

Een automatische slagboom opent en sluit met behulp van een motor. De slagboom kan worden bediend door een afstandsbediening, kentekenherkenning of met behulp van uw smartphone. Al onze slagbomen voldoen aan de verplichte  veiligheidseisen en zijn in geval van storing met de hand te bedienen.

Handbediende slagbomen

Voor kleinere terreinen of ingangen waar minder bezoekers door heen komen kan een handbediende slagboom al voldoende zijn. 

Veiligheid en comfort!

Al onze producten zijn in complete sets of los verkrijgbaar. Bolat Technieken bekijkt graag samen met u naar de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

Copyright 2021 - Uw veiligheid is onze zorg!