Greep uit de mogelijkheden draaipoorten

faac

Elektromechanische draaiopener

Onomkeerbare aandrijving met automatische blokkering. Met roestvrijstale wormschroef. Een manuele ontgrendeling door middel van een sleutel. Installatie dichtbij de grond is mogelijk door de horizontale gepositioneerde kabels. 

faac

Elektromechanische draaiopener

Een aandrijving met automatische blokkering, vereist geen slot. Ideaal voor installatie met beperkte ruimte door de compacte afmeting. Heeft een makkelijke installatie en onderhoud. Met aluminium kap voor bescherming van de zuigerstang. 

toegangscontrole draaipoort

Elektro-hydraulische aandrijving

Met hybride technologie en een hoge snelheid voor het openen en sluiten van uw poort. Met geïntegreerde absolute encoder met anti-knelbeveiliging en omkeerfunctie bij detectie van obstakels. Deze aandrijving heeft een flexibele installatie dankzij de nieuwe verstelbare beugels die niet worden gelast.  

Greep uit de mogelijkheden Schuifpoorten

schuifpoortopener

Schuifpoort opener Practico 844 kit

Een aandrijving in oliebad voor intensief gebruik met een uitstekende kwaliteit en een ingebouwde encoder. 

aandrijving

Aandrijving C720/C721

Een aandrijving met een zeer hoog mechanisch rendement. Met een elektronische stuurprint met beknellingsbeveiliging en virtuele encoder waarmee de beweging i.g.v een obstakel wordt omgekeerd. Met magnetische eindschakelaars. 

aandrijving schuifpoort

746 ER Aandrijving 230 V

Aandrijving in oliebad met ingebouwde sturing met encoder voor regeling  van gedeeltelijke opening, obstakeldetectie en beheer vertraging. Heeft een onomkeerbare aandrijving welke installatie van een elektrisch slot overbodig maakt. Magnetische eindschakelaars vereenvoudigen de installatie. 

Vraag nu uw offerte aan!

Voor de vele mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact opnemen voor een offerte of een andere willekeurige vraag!

Copyright 2021 - Uw veiligheid is onze zorg!